Dive Packages

Surface Water Experiences

$55/person

This program provides for activities on the surface of the water throughout the trip (the ocean or a lake).

Shallow Reef Dives

$99/person

For certified or non-certified divers! Venture out into the deep blue waters and see all the great marine life.

Deep Water Wreck

$120/person

Become a treasure hunter and dive into the blue to discover mysterious shipwrecks and take amazing photos!

Evening Tours

$150/person

Evening tours showcase the beautiful nature and include romantic dinners on a yacht or a boat.

What Our Customers Say

“Der Platz ist einem fantastischen Pflegezustand. Vielen Dank an die Greenkeeper”

A. Schiffers

“Schöne Anlage und nette Leute.”

T. Lindemann

“Sehr nette Club Mitglieder. Bin jetzt über 7 Monate dort und habe jeden Tag genossen. Tolle Spielgruppen und die Greenkeeper machen eine Super Job. Und unsere beiden aus dem Restaurant, sind sehr nett und bieten gutes Essen zum fairen Preis an.”

H. Schrader

Golf Club Salzgitter / Liebenburg e.V.

Sportpark Mahner Berg

38259 Salzgitter-Bad