Sea Of Cortez Wildlife & Snorkeling Adventure

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi.

MARK STIVENS, trip host

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

$300 /per person
  • Instant Confirmation Voucher
  • SpriteNo Booking Fees
  • SpriteMoney Safe Guarantee
What is included in the tour
  • Scuba Experience in natural pond
  • Buffet lunch veg + non veg
  • Free photos and videos
  • Rain dance
  • AC pick up and drop
  • Water /soft drink
  • Water park visit
  • Pool with slide
  • Water fall visit
What makes this tour special
  • Well equipped safety gears and instructions provided to divers for a comfortable experience
  • Photos and videos of your journey under the sea with the marine life will be shared with you

“Der Platz ist einem fantastischen Pflegezustand. Vielen Dank an die Greenkeeper”

A. Schiffers

“Schöne Anlage und nette Leute.”

T. Lindemann

“Sehr nette Club Mitglieder. Bin jetzt über 7 Monate dort und habe jeden Tag genossen. Tolle Spielgruppen und die Greenkeeper machen eine Super Job. Und unsere beiden aus dem Restaurant, sind sehr nett und bieten gutes Essen zum fairen Preis an.”

H. Schrader

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad

Golf Club Salzgitter / Liebenburg e.V.

Sportpark Mahner Berg

38259 Salzgitter-Bad